Λευκωσία – Άγιος Ιωάννης Πιτσιλιάς

Για να επισκεφθεί κανείς το όμορφο χωριό μας, έχοντας ως αφετηρία το κέντρο της Λευκωσίας, αφού κατευθυνθεί προς την Έγκωμη και συγκεκριμένα στο σημείο που βρίσκεται το Μετόχι του Κύκκου, θα πρέπει να ακολουθήσει το δρόμο Παλαιχωρίου- Αγρού. Καθώς θα βρίσκεστε στο δρόμο αυτό, θα περάσετε διαδοχικά τα χωριά Ανθούπολη, Αρεδιού, Απλίκι, Παλαιχώρι. Θα συνεχίσετε να προχωράτε ευθεία, επιλέγοντας την έξοδο προς Αγρό, που θα βρίσκεται στα αριστερά σας. Όταν θα εισέλθετε στον Αγρό, θα πρέπει να στρίψετε αριστερά στο σημείο που ενώνεται με το δρόμο Αγρού- Λεμεσού και σε πέντε λεπτά θα οδηγηθείτε στο γραφικό Άγιο Ιωάννη.

Θα μπορούσατε, επίσης, να επισκεφθείτε το όμορφο χωριό, διαμέσου του Αγίου Θεοδώρου Πιτσιλιάς.

Η διαδρομή είναι σημειωμένη στον αντίστοιχο χάρτη.

howtogethere_nicosia

Λεμεσός – Άγιος Ιωάννης Πιτσιλιάς

Ξεκινώντας από το κέντρο της Λεμεσού, προχωρήστε προς τον κυκλοφοριακό κόμβο της Άγιας Φύλας, για να ενωθείτε με το δρόμο Λεμεσού- Αγρού, ακολουθώντας κατεύθυνση προς Αγρό. Στη συνέχεια, θα περάσετε διαδοχικά τις κοινότητες Αγία Φύλα, Παλώδια, Παραμύθα, Γεράσα, Καλό Χωριό και Ζωοπηγή. Αφού περάσετε τη Ζωοπηγή και την έξοδο προς Κάτω Μύλο, θα οδηγηθείτε σε μερικά λεπτά, στον όμορφο και γραφικό Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς.

Η διαδρομή είναι σημειωμένη στον αντίστοιχο χάρτη.

howtogethere_limassol

Πάφος – Άγιος Ιωάννης Πιτσιλιάς

Έχοντας ως αφετηρία την Πάφο και προορισμό το γραφικό χωριό, Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς, περνώντας από τα χωριά Άγιος Νικόλαος, Όμοδος Τριμίκλινη, θα απολαύσετε μια πολύ ωραία διαδρομή διαμέσου των πράσινων βουνών και θα οδηγηθείτε στον όμορφο προορισμό σας.

Η διαδρομή είναι σημειωμένη στον αντίστοιχο χάρτη.

howtogethere_paphos